Babagan Kita

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing flange stainless steel, baja paduan lan flange aluminium ing China, Produk diprodhuksi miturut standar kasebut, kayata JIS, DIN, ANSI, BS, GB, SH lan sapanunggalane. Kita uga bisa ngasilake flange sing ora standar miturut gambar lan conto pelanggan. Flensa aluminium anyar kita kerja sama karo perusahaan-perusahaan gedhe ing omah lan ing papan kayata State Grid, Henan Pinggao Electric Co., Ltd, Xi'an High Voltage aparatus Co., Ltd, Shanghai Chint Electric Co., Ltd, TOSHIBA, HYOSUNG, ABB Inc lan liya-liyane.

  • Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd.
  • Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd.
  • Jiangyin Puyang factory

PAWARTA

PRODUK TERBARU