Babagan Kita

Pambuka produk perusahaan

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., ltd.

Jiangyin Puyang Heavy Industry Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing flange stainless steel, baja paduan lan flange aluminium ing China, Produk diprodhuksi miturut standar kasebut, kayata JIS, DIN, ANSI, BS, GB, SH lan sapanunggalane. Kita uga bisa ngasilake flange sing ora standar miturut gambar lan conto pelanggan. Flensa aluminium anyar kita kerja sama karo perusahaan gedhe ing omah lan ing papan kayata State Grid, Henan Pinggao Electric Co., Ltd, Xi'an High Voltage aparatus Co., Ltd, Shanghai Chint Electric Co., LTD, TOSHIBA, HYOSUNG, ABB Inc lan liya-liyane.

Perusahaan kita didegake ing taun 2006, kita duwe akeh pengalaman ing industri penempaan, output tahunan luwih saka 5000 ton saben taun. Kita uga menang kabeh peralatan canggih kalebu 4T, 1.75T, 1T, 0.75T Air Hammer, tungku pemanas, tungku perawatan panas, mesin balik impor, mesin gergaji, mesin pengeboran, mesin cuci, lan mesin marking nganti luwih saka 60 set .

Saiki, ana 130 staf ing Puyang, kalebu 9 insinyur, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan.

Ing taun-taun pungkasan, Puyang ngekspor produk menyang pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, Kanada, Spanyol, Brasil, Iran, Indonesia, Korea Selatan, Italia, Prancis, Jerman, Singapura lan Australia, perusahaan kasebut nyedhiyakake inovasi riset lan pengembangan, pamrosesan mekanik lan pengepakan lan sateruse teknologi produksi, kualitas produk entuk standar domestik lan internasional, lan entuk sertifikasi mutu ISO9001-2008. Disertifikasi dening pabrik ABS ing wulan Juni 2012, ing Juli 2014, menang sertifikasi pabrik DNV, GL.

Puyang kanthi rega sing cukup, produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik minangka tugas dhewe, kita pengin bisa kerja bareng para pelanggan kanthi entuk manfaat bebarengan lan ngupayakake pangembangan umum, nampani para pembeli ing saindenging jagad hubungi kita.

Proses pabrikan

Manufacturing process1

★ Penempaan, perawatan panas sawise penempaan minangka prosedur kerja utama, Pangobatan panas sawise penempaan lan inspeksi nondestruktif kanggo proses khusus.

Laboratorium