Flange Aluminium

  • Aluminum Flange Blind Flange

    Flange Wuta Flange Aluminium

    Aplikasi: Fungsi utama flange buta yaiku kanggo misahake medium produksi. Katup sing nutup tutup iki ora nutup, mula kena pengaruh produksi, lan uga bisa nyebabake kacilakan.

  • Aluminum Flange Figure 8 Blank Flange

    Flange Aluminium Gambar 8 Flange Kosong

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa.

  • Aluminum Flange Plate Flange

    Flange Plat Flange Aluminium

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.

  • Aluminum Flange Slip-on Flange

    Flange Slip-on Flange Aluminium

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.

  • Aluminum Flange Socket weleing Flange

    Aluminium Flange Socket weleing Flange

    Flange socket las sing disederhanakake minangka flange SW, duwe area reses (kaya pundhak) ing bolongan flange, pundhak iki dadi pandhuan kanggo nyetel ambane pipa sing dipasang ing flange. Flange las socket wiwitane dirancang kanggo tekanan tinggi sistem pipa diameter cilik.

  • Aluminum Flange Threaded Flange

    Flange Utas Flange Aluminium

    Aplikasi: Flensa benang digunakake ing las sing angel utawa ora bisa dilas, kayata flanges Utas sing digunakake kanggo nglindhungi lapisan pipa galvanis. Kajaba iku, ora kena digunakake ing pipa kanthi fluktuasi suhu bola-bali utawa ing ndhuwur 260 ℃ lan ngisor -45 ℃ uga.

  • Aluminum Flange Welding-neck Flange

    Flange Las Flange Aluminium Flange

    Mula, biaya instalasi flange las, biaya tenaga kerja lan bahan bahan tambahan luwih akeh, amarga ana luwih saka siji proses.