Flange Wuta

Katrangan singkat:

Aplikasi: Produk kita akeh digunakake ing industri kayata petrokimia, mesin rekayasa, bangunan kapal, mesin metalurgi & tambang, peralatan stasiun listrik, peralatan perlindungan lingkungan, perawatan banyu, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Rating 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertifikat ABS; TUV; TS; CCS

Lamaran
Fungsi utama flange buta yaiku kanggo misahake medium produksi. Katup sing nutup tutup iki ora nutup, mula kena pengaruh produksi, lan uga bisa nyebabake kacilakan.

Ing lokasi sing mbutuhake isolasi, pasang flange wuta, kayata ing nozel peralatan. Antarane ngarep lan mburi katup tutup utawa ing antarane rong flensa, asring dianjurake nggunakake flange buta gambar 8 (kosong-gambar 8); Kanggo bagean panggunaan siji kayata pencet lan pembersihan biasane nggunakake flange blind babak umum.

Jinis lan Biaya Pabrik
Umume duwe patang jinis: Forging, casting and forging, medium plate cutting, casting, rega produk forging paling dhuwur, plate tengah minangka nomer loro, casting lan forging paling murah lan casting minangka proses paling ala yen dibandhingake karo liyane.
Kualitas paling apik yaiku forging lan plate medium, casting lan forging rada parah.

Napa milih kita?
1. 10 taun fokus ing flensa
2. 15 dina nalika ngirim wektu
3. 24 jam layanan baris
4. Kualitas tinggi flensa stainless steel
5. Duwe pabrik pabrik palsu
Kita duwe pabrik penempaan, duwe peralatan teknis canggih lan peralatan uji coba, 4 / T, 1,75T, 1 / T, palu udara 0,75 / T, tungku penempaan kontrol suhu otomatis, tungku perawatan panas, bubut CNC impor, mesin gergaji pita horisontal.

Blind Flange5
Blind Flange6
Blind Flange7
Blind Flange8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita