Hubungi Kita

Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

Alamat: NO.118, Longding Road, Jiangyin, Jiangsu, China

Telpon: 0086-13921361247

Telp: 0086- (0) 510-86996622

Fax: 0086- (0) 510-86131678

Whatsapp: 0086 13921361247

Tututi Kita

Ayo Goleki

Nyuwun pangapunten tenan ngirim katrangan sampeyan lan bakal menehi reaksi cepet. Kita duwe klompok rekayasa profesional kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan kanthi rinci. Sampel gratis bisa dikirim supaya sampeyan ngerti babagan informasi luwih lengkap.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita