Gambar 8 Flange Kosong

Katrangan singkat:

Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. 


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Rating 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertifikat ABS; TUV; TS; CCS

Lamaran
Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek rekayasa lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.

Ing pirang-pirang aplikasi, para insinyur kudu golek cara kanggo nutup kamar utawa silinder kanthi cara sing aman, biasane amarga bahan ing njero kudu beda karo bahan ing njaba kanthi komposisi utawa tekanan. Dheweke nindakake kanthi ngencengi rong potongan logam utawa bahan liyane kanthi bunder bolt ing lambe. "Lip" iki minangka flange.

Sampeyan bisa nyambungake rong bagean pipa logam kanthi solder utawa ngelas, nanging pipa sing disambungake kanthi cara iki gampang kena tekanan gedhe. Cara nyambungake rong bagean pipa kanthi luwih aman yaiku kanthi pucuk ujung sing bisa disambungake karo bolt. Kanthi cara iki, sanajan gas utawa cairan nganti tekanan dhuwur ing njero pipa, asring bakal ora ana masalah.

Proses Pabrik 
■ Tuku Bahan
■ Pamriksaan Bahan Baku
■ Panyimpenan Bahan
■ Nglereni
■ Forging
■ Forging Inspektur Kosong
■ Perawatan Panas Sawise Palsu
■ Tes Mekanik
■ Pengawasan
■ Mesin
■ Priksa dimensi
■ Pamriksa sing Ora Entuk
■ Bolongan Bor
■ Tandha
■ Pengawasan Akhir
■ Pengepakan Produk

Ing tahap penempaan, Kita ngontrol suhu, mriksa ukuran, banjur dilebokake ing tungku perawatan panas. Priksa properti mekanik, ukuran. Sawise iku, kita miwiti mesin,
Priksa ukuran maneh. Lakukan pamriksa sing ora mbebayani kanggo mesthekake ora ana retakan ing njero.
Bolongan bor, menehi tandha, pamriksa pungkasan, pengepakan.

Kita terus-terusan ngupayakake produk sing sampurna, luwih akeh konten sains lan teknologi lan kualitas sing luwih dhuwur, desain teknologi sing luwih maju, layanan sing luwih perhatian kanggo gawe marem para pelanggan lan banjur menang bareng pasar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita