Warta

  • Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

    Jiangyin Puyang Heavy Industry CO., LTD

    Nalika deteksi cacat nyata, detektor cacat, frekuensi, probe lan sapanunggalane wis tetep, ing umume kasus langsung nggunakake standar sing cocog, dadi jelas kahanan kasebut, lan coba gabung karo ketentuan pangguna. Deteksi ultrasonik pemalsuan poros gedhe, 2 ~ 3 ...
    Waca liyane
  • Basic procedure and function of free forging

    Prosedur dhasar lan fungsi forging gratis

    Proses sing bisa ngganti wujud lan ukuran billet dibandhingake karo naskah aktif uga proses deformasi utama ing proses forging gratis. Kayata: Proses dhasar 1) Upsetti ...
    Waca liyane
  • Flange bolt holes

    Bolongan bolt flange

    Nomer bolongan bolt flange lan diameter bolongan bolt diwenehake. Nomer lan diameter bolongan bolt flange beda-beda karo kelas tekanan flange, nanging kabeh jinis flensa ing kelas tekanan padha. Bolongan bolt flange disusun ing diameter bolongan bolt lan ...
    Waca liyane