Prosedur dhasar lan fungsi forging gratis

Proses sing bisa ngganti wujud lan ukuran billet dibandhingake karo naskah aktif uga proses deformasi utama ing proses forging gratis. Kayata:

Proses dhasar

1) Upsetting - proses nyuda dhuwur billet lan nambah area salib.
2) Dawane nggambar - proses nyuda area salib billet lan nambah dawa. Proses nggambar uga bisa diarani "ekstensi".
3) Punching - proses forging liwat utawa setengah liwat bolongan ing kosong.
4) Reaming - proses nyuda kekandelan tembok billet kothong lan nambah diameter njaba.
5) Dawa nggambar mandrel - proses nyuda kekandelan tembok kothong kothong lan nambah dawa.
6) Bending - proses mlengkung kosong menyang bentuk sing ditemtokake.

Basic procedure and function of free forging1

7) Roundness - urutan tambahan kanggo ngilangi bentuk drum sawise nggawe kosong bentuke silinder lan nggawe urutane luwih teratur.
8) Misshift - proses tambahan sing nggegirisi salah sawijine bagean kothong liyane, nanging isih tetep sumbu sejajar.
9) Twist - proses tambahan kanggo muter bagean saka kosong ing sumbu liyane.
10) Cutting - proses tambahan nglereni (chopping) utawa misahake sebagian (pisah) ing kosong.
11) Forging - Proses rong potongan kosong digawe panas nganti suhu dhuwur lan ditempa lan dikelas, uga dikenal kanthi sebutan "geni" lan "geni masak".

Proses pambiyantu

Proses pra-deformasi sadurunge billet dilebokake ing proses dhasar: kayata chamfering ingot lan chamfering leher, cekelan clamp tengah sing wis dipencet, pamisahan poros langkah lan lekukan tempa, lsp.

Proses rampung

Proses sing digunakake kanggo nyaring ukuran lan bentuk lempitane supaya bisa memenuhi persyaratan nggambar gambar. Contone, sawise ngganggu drum lan roller truncated, cembung, tingkat cekung lan ora rata lan lekukan, pungkasan level permukaan, suwene sawise mbengkokake lempitan lan prosedur koreksi miring.

Basic procedure and function of free forging2

Wektu kiriman: Feb-02-2021