Plate Flange

Katrangan singkat:

Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Rating 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertifikat ABS; TUV; TS; CCS

Spesifikasi Produk

ASME B16.5 .B16.47. B16.36.BS.MSS.AWWA

Jinis

Flange Gulu Las, Flange Gabungan Lap, flange Utas, Flange Las Socket, Flange Blind, Slip on Flange.

Materi

Baja tahan karat, Baja paduan .. Dupleks / Super Duplex, Aluminium

Ukurane

3/4 ”-60"

Tekanan

150 #, 300 #, 600 # .900 #, 1500 #, 2500 #

Cara Pabrikan

Forging

Sambungan

las

Lumahing segel

FF RF MFM TG RJ

Lumahing
perawatan

Minyak Anti-teyeng

Proses ngasilake

Flange-cutting-forging-pemanas-bubut-pengeboran-inspeksi-marking-pengepakan-ekspor-din flange

Bidang Aplikasi

Industri Kimia / Industri Minyak / Industri Tenaga / Industri Metalurgi
Industri Bangunan / Industri Bangunan Kapal

Kapasitas Pasokan

8000tons saben taun

Jumlah Pesenan Min

1 ton

Pengawasan

pabrik pamriksa ing omah utawa pamriksan Pihak Ketiga

PAKET

kasus kayu lapis, palet, tas nilon utawa miturut kebutuhan pelanggan, tutup plastik

Pangiriman

Umume sajrone 25 dina sawise nampa pembayaran

JANGKA TRADE

FOB, CNF & CFR, CIF

PEMBAYARAN

TT utawa L / C

CERTIFIKAT

ISO-9001/2000, PED, ABS.TUV.DNV

 

Ing pirang-pirang aplikasi, para insinyur kudu golek cara kanggo nutup kamar utawa silinder kanthi cara sing aman, biasane amarga bahan ing njero kudu beda karo bahan ing njaba kanthi komposisi utawa tekanan. Dheweke nindakake kanthi ngencengi rong potongan logam utawa bahan liyane kanthi bunder bolt ing lambe. "Lip" iki minangka flange.

Sampeyan bisa nyambungake rong bagean pipa logam kanthi solder utawa ngelas, nanging pipa sing disambungake kanthi cara iki gampang kena tekanan gedhe. Cara nyambungake rong bagean pipa kanthi luwih aman yaiku kanthi pucuk ujung sing bisa disambungake karo bolt. Kanthi cara iki, sanajan gas utawa cairan nganti tekanan dhuwur ing njero pipa, asring bakal ora ana masalah.

Plate Flange2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita