Slip-on Flange

Katrangan singkat:

Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Rating 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertifikat ABS; TUV; TS; CCS

Pambuka: Slip on flange, uga diarani SO flange. Iki minangka jinis slide flange ing pipa kanthi desain internal sing rada gedhe tinimbang pipa. Amarga diameter njero flange rada luwih gedhe tinimbang diameter njaba pipa, flange SO bisa langsung disambungake karo peralatan utawa pipa kanthi las fillet ing sisih ndhuwur lan ngisor flange kasebut. Iki digunakake kanggo masang pipa menyang bolongan njero flensa.

Flange SO bisa dipérang dadi flange plate las SO lan flange pipa baja hubbed SO. Karakteristik mekanik yaiku antara flange integral lan flange loop. Struktur kasebut gampang, lan pangolahane trep. Dadi slip las flange digunakake ing macem-macem pipa cairan.

Gumantung saka praupane sing beda-beda, uga ana jinis rai sing diangkat lan jinis rai gabungan sing kalebu dering.

Ing pirang-pirang aplikasi, para insinyur kudu golek cara kanggo nutup kamar utawa silinder kanthi cara sing aman, biasane amarga bahan ing njero kudu beda karo bahan ing njaba kanthi komposisi utawa tekanan. Dheweke nindakake kanthi ngencengi rong potongan logam utawa bahan liyane kanthi bunder bolt ing lambe. "Lip" iki minangka flange.

Sampeyan bisa nyambungake rong bagean pipa logam kanthi solder utawa ngelas, nanging pipa sing disambungake kanthi cara iki gampang kena tekanan gedhe. Cara nyambungake rong bagean pipa kanthi luwih aman yaiku kanthi pucuk ujung sing bisa disambungake karo bolt. Kanthi cara iki, sanajan gas utawa cairan nganti tekanan dhuwur ing njero pipa, asring bakal ora ana masalah.

Kaluwihan Slip On Flange
Biaya instalasi sing luwih murah
Luwih gampang diselarasake karo bagean liyane sajrone instalasi
Bukti bocor sing luwih apik
Pengelasan batin lan njaba ing flensa
Ora mbutuhake wektu luwih sithik kanggo motong kanthi tepat kanggo pipa
Minangka slide pipa ing flensa, kompatibel karo hub ngisor ing slip flange

Informasi Perusahaan

Jiangyin Puyang Flange Co., Ltd.

Sejarah

Ditemokake ing taun 2006

Lokakarya

18000 meter persegi

Produk utama

WN, SO, BL, PL, FLANGE

Kapasitas

Panyimpenan produk rampung, produk kanggo pangiriman, bahan baku, pabrik penempaan,

Konsep inti

Nyedhiyakake produk sing migunani, nyengkuyung banget layanan

Lamaran

Mesin teknik, mesin tambang, peralatan stasiun listrik, mesin perlindungan lingkungan

Slip-on Flange2
Slip-on Flange3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita