Flange Baja tahan karat

  • Blind Flange

    Flange Wuta

    Aplikasi: Fungsi utama flange buta yaiku kanggo misahake medium produksi. Katup sing nutup tutup iki ora nutup, mula kena pengaruh produksi, lan uga bisa nyebabake kacilakan.

  • Welding-neck Flange

    Flange las gulu

    Flange gulu las duwe rong bentuk (bentuk), siji kanthi nyuda gulu kaya sing diarani nyuda gulu gulu las; Siji kanthi diameter rata gulu dawa sing khas diarani flange las gulu dawa.

  • Plate Flange

    Plate Flange

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.

  • Slip-on Flange

    Slip-on Flange

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. 

  • Socket weleing Flange

    Soket weleing Flange

    Flange socket las sing disederhanakake minangka flange SW, duwe area reses (kaya pundhak) ing bolongan flange, pundhak iki dadi pandhuan kanggo nyetel ambane pipa sing dipasang ing flange. Flange las socket wiwitane dirancang kanggo tekanan tinggi sistem pipa diameter cilik.

  • Threaded Flange

    Flange Utas

    Aplikasi: Flensa benang digunakake ing las sing angel utawa ora bisa dilas, kayata flanges Utas sing digunakake kanggo nglindhungi lapisan pipa galvanis. Kajaba iku, ora kena digunakake ing pipa kanthi fluktuasi suhu bola-bali utawa ing ndhuwur 260 ℃ lan ngisor -45 ℃ uga.

  • Figure 8 Blank Flange

    Gambar 8 Flange Kosong

    Aplikasi: Flensa minangka bagean integral saka akeh proyek teknik lan pipa. Digunakake ing macem-macem lapangan, kayata transportasi (pipa, kapal) minyak bumi, gas, banyu, lsp., Fasilitas pabrik lan pupuk listrik, bahan kimia, lan pupuk kimia, flensa kalebu macem-macem jinis lan bentuk. , lan bahane uga macem-macem (baja karbon rendah, baja paduan murah, baja tahan karat, baja paduan dhuwur, baja non-ferrous, utawa liya-liyane) sesuai karo jinis lingkungan cairan lan layanan.