Flange las gulu

Katrangan singkat:

Flange gulu las duwe rong bentuk (bentuk), siji kanthi nyuda gulu kaya sing diarani nyuda gulu gulu las; Siji kanthi diameter rata gulu dawa sing khas diarani flange las gulu dawa.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 1/2 ″ -60 ″ (DN12-DN1500)
Rating 150 #, 300 #, 400 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #
Standar ANSI / ASMEB16.5, B16.47, B16.36, B16.48.BS4504, BS3293, MSSSP44, AWWA, EN1092-1, DIN, JIS2220, GB T9112-9124, GB / T 20592-2009, SH406, JB / T, GB / T 20615-2009, GB / T 2506-2005, JB / T 4703-2000
Sertifikat ABS; TUV; TS; CCS

Pambuka
Flange gulu las duwe rong bentuk (bentuk), siji kanthi nyuda gulu kaya sing diarani nyuda gulu gulu las; Siji kanthi diameter rata gulu dawa sing khas diarani flange las gulu dawa.
Flange gulu las (WN flange) duwe gulu sing bisa ngalihake stres pipa, saengga bisa nyuda tekanan sing nglumpuk ing ngisor flensa. Kompatibel karo saluran pipa sing kerja ing suhu dhuwur utawa kurang lan tekanan dhuwur. Khusus kanggo pipa utawa katup yen PN luwih gedhe saka 2,5 Mpa.

Aplikasi lan Fitur
Flange gulu las biasane digunakake ing pipa tekanan dhuwur, tekanan tinggi sing nyambung, umbane las las bunder kanthi gulu uga diarani flange puting.
Mula, biaya instalasi flange las, biaya tenaga kerja lan bahan bahan tambahan luwih akeh, amarga ana luwih saka siji proses.

Welding-neck Flange3
Welding-neck Flange4
Welding-neck Flange5

FAQ
1. Materi produk apa jenis?
Baja tahan karat lan Aluminium
2. Apa jinis jinis sing bisa diwenehake?
Welding gulu Flange  
Lunyu
Flange wuta  
Flange gulu las dawa
Lap flange sendi
Las soket
Flange Utas  
3. Apa jinis paket sing bisa diwenehake?
Peti utawa Pallet
4. Apa kapasitas produksi saben wulan?
300TON / Wulan
5. Pelabuhan endi sing paling cedhak?
Pelabuhan Laut Shanghai
6. Apa sampeyan nampa pengawasan pihak katelu?
Kita nampa.
Kirim pesen menyang kita yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon, kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 12 jam!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita